The Scrap Book

From: Cykelmotion Danmark (DK) nr. 2. 12. årgang.

 

Delta Bike Oil

Vi har nu fået et nyt smøremiddel demonstreret, og det virker overbevisende i denne fase, idet der i demonstrationen kunne vises, at med det samme tryk var Delta Bike Oil i stand til at reducere friktionen og dermed slidtagen med stor margin. 
Olien skulle også være rustopløsende, rustbeskyttende, smørende og reducere slidtage, være friktionsnedsættende, fugt- og vandfortrængende, kunne trænge igennem vandfilm på våde flader og ikke tiltrække støv og snavs.
Olien kan anvendes på følgende områder: alle steder hvor der ønskes en god smøring og rustbeskyttelse - fx pedaler, gearskift, kæder og øvrige bevægelige dele og endvidere også på låse og kabler.
Vi har prøvet olien en kort periode med dårligt vejr, og det ser ud til, at meget af det, der loves, også faktisk holder.
Det generelle ved denne olie skulle være, at den arbejder godt under alle vejrforhold og endda også under vand og endvidere skulle modvirke normale oliers enestående evne til at tiltrække snavs.
Endvidere skulle olien danne en hinde ovne på materialet (binde sig til det) og dermed etablere en stærk beskyttende oliefilm, uden at tolerancerne ændres. Olien er et modificeret produkt fra en industriolie, der bruges meget på bl.a. kæder, der arbejder under vand.
Vi kører videre med denne olie en periode endnu og kommer tilbage med en langtidsafprøvning af den i nr. 3 12. årgang.